Bratić Dade Prše zvijezda pionirske reprezentacije SCG i Crvene zvezde

Bratić Dade Prše zvijezda pionirske reprezentacije SCG i Crvene zvezde
14-GODIŠNJI Milan Pršo, bratić proslavljenog hrvatskog reprezentativca Dade Prše velika je zvijezda beogradskog nogometnog kluba i pionirske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Kako nam je rekao izbornik pionirske reprezentacije SCG Lajoš Kokai, inače iz Novog Sada, radi se o “izvanrednom dječaku, dobro odgojenom”, te, "za svoje godine, odličnom poznavaocu nogometa", no koliko će dobar biti u budućnosti moći će se vidjeti tek kroz nekoliko godina kada prođe pubertet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zasad o mladom bratiću Dade Prše, koji navodno loptom barata jednako dobro kao i Dado Pršo, izbornik Kokai ima visoko mišljenje.

Milan Pršo u Beograd se s roditeljima odselio nakon Oluje, iako, prema navodima kućnog prijatelja obitelji Pršo, njegov otac Milivoj nije imao razloga odseliti se iz zadarskog kraja.

“Prije ili poslije vijest je morala biti objavljena. Drago mi je da ste mi se javili, ali trenutno nije dobro vrijeme za razgovore o nogometu, jer je jedna članica naše obitelji teško bolesna” - rekao je Milivoj Pršo, nekada također nogometaš, novinaru mjesečnika Nogomet koji dodaje kako je mladi Milan Pršo pod patronatom poznatog srpskog menadžera Ranka Stojića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara