Brazilskom igraču 12 utakmica zabrane zbog sukoba s policajcima

BRAZILSKI nogometaš Botafoga Andre Luis kažnjen je s 12 utakmica zabrane igranja nakon sukoba s policijom u utakmici protiv Nautica 1. lipnja...

Na spomenutoj utakmici došlo je do 12-minutnog prekida koje je potaknuo branič Botafoga. Problemi su nastali kada je sudac Luisu nakon jednog njegovog starta s leđa dodijelio drugi žuti, isključujući karton. Dok je izlazio s terena Luis je pogrdno gestikulirao prema navijačima Nautica i prema njima nogom napucao plastičnu bocu.

Na njegove gestikulacije reagirala su desetorica policajaca, te ga je jedan od njih imobilizirao uhvativši ga rukom iza leđa. Međutim tada su se umiješali ostali igrači Botafoga i oslobodili Luisa od “zagrljaja” policije.Kasnije je igrač ipak ponovo uhvaćen i izveden s terena, te je zajedno s predsjednikom Botafoga Bebetom de Freitasom priveden u policijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Branič Botafoga kažnjen je zbog vrijeđanja suca s ponašanja suportnom sportskoj disciplini i moralu", stoji u priopćenju Disciplinskog odbora na internet stranicama Brazilskog nogometnog saveza.

Osim Luisa kažnjen je i domaćin utakmice Nautico, s 25 tisuća dolara zbog propusta u osiguranju.

Totalsport
Foto:globo.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara