Britanski mediji: Barcelona ponudila 38 milijuna eura za Fabregasa?

Britanski mediji: Barcelona ponudila 38 milijuna eura za Fabregasa?

Foto: AFP

ČINI SE kako se Barcelona primiče visini odštete koju je Arsenal postavio za puštanje svog kapetana Cesca Fabregasa u Barcelonu. Daily Star navodi da je najnovija ponuda "teška" 38 milijuna eura.

Fabregas nije proteklog vikenda zaigrao za Arsenal na Emirates Cupu, a službeno objašnjenje za izostanak španjolskog nogometaša glasilo je da vuče ozljedu zadnje lože. Ipak, prema posljednjoj izjavi menadžera Arsenala Arsenea Wengera može se zaključiti da francuski stručnjak lagano gubi strpljenje s veznjakom kojeg je doveo kao 16-godišnjaka s Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svoju energiju ću usmjeriti na igrače koji su usredotočeni na klub. Drugima u njihovim situacijama ne mogu pomoći jer to ne ovisi o meni. Ovisi o samim igračima i ostalim klubovima. Moja je briga da igrači budu posve koncentrirani i posvećeni klubu. Cesc je naš kapetan i moramo se uvjeriti da je posve koncentriran na ostanak s nama", rekao je Wenger.

Najnovija ponuda u visini od 38 milijuna eura pet je milijuna niža od one ispod koje je Arsenal rekao da neće ići, a Daily Star navodi da bi saga u "slučaju Fabregas" do kraja tjedna trebala biti rješena.

Očekuje se da bi "topnici" novac od transfera trebali potrošiti na dovođenje Juana Mate i Phila Jagielke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara