Bugari se pripremaju u vojničkim uvjetima, Hrvati odmaraju

I DOK nedaleko brda Vitošije bugarski reprezentativci naporno treniraju i tajno pripremaju taktiku za uzvratnu kvalifikacijsku utakmicu, Kranjčarevi odabranici jučer ujutro nisu izašli na teren Brežica (zbog umora nekih igrača), dok je popodnevni trening održan uz otvorena vrata za znatiželjnike.

Kamp CSKA nalazi se 15-ak kilometara od Sofije, nedaleko brda Vitošije, a kako pišu 24sata, mjesto na kojem se Bugari pripremaju podsjeća na tipične vojarne iz bugarskog hladnoratovskog razdoblja.

Trošne ograde i još gori prilaz, stražarska kućica, poneka petokraka, dvije gotovo urušene zgrade u kojima se zadržavaju članovi streljačkog kluba CSKA, te dva stražara i dva psa čuvara koji ne izgledaju najzdravije - okruženje je u kojem, uz pucnjeve, Stoičkov priprema svoje odabranike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da bugarski igrači odmah nakon treninga uskaču u autobus i munjevito napuštaju CSKA-ov kamp. Naime, radi se o tome da su zvijezde poput Berbatova, Martina i Stiliana Petrova, Božinova i drugih navikli na mnogo bolje uvjete pa je autoritativni Stoičkov reprezentativcima dopustio da se tuširaju u hotelu.

Nadamo se da bugarski vojnički režim neće neugodno iznenaditi "Vatrene", jer bi Bugari, ljutiti zbog svega što su prošli na pripremama za subotnji ogled, na stadionu Vasil Levski mogli na terenu igrački eksplodirati i, ne daj bože, nadigrati naše umorne igrače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara