Bugarski mediji Cicu Kranjčara proglasili pijancem

BUGARSKI dnevnik "7 dana sport“ jučer je na prvoj stranici, na dan dvoboja između Hrvatske i Bugarske, donio tekst pod naslovom "Zlatko Kranjčar pijan u Hiltonu“. U tekstu, između ostalog, stoji da Cico nije na novinarsku konferenciju stigao na vrijeme jer se nije mogao probuditi.

"Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Kranjčar zakasnio je 15 minuta na press konferenciju u Hiltonu zato što se nije mogao probuditi. Konferencija je zakazana za 10 sati, novinari su čekali izbornika, zajedno s Nikom i Robertom Kovačem, ali dužnosnici HNS-a nisu uspjeli probuditi izbornika na vrijeme “- prenose Sportske novosti pisanje bugarskog dnevnika.

Nadalje, u tekstu piše da su braća Kovač pokušali spasiti stvar objašnjavajući da se čeka da se okupe svi bugarski novinari. Kada se Kranjčar pojavio, kako su zaključili Bugari, na očima mu se moglo vidjeti da je imao burnu noć.

Nakon novinarske konferencije, kako tvrde novinari bugarskog dnevnika, Cico je odmah otišao u hotelski bar i tamo počeo piti, najprije martini, a potom je prešao na viski.

Napisi bugarskih novina, kako se čini, nisu previše dirnuli hrvatskog izbornika.

"Neka pišu što hoće, na nas to neće nimalo utjecati. Mi razmišljamo samo o sebi i svojoj igri, ne zanima nas ni tko će od Bugara zaigrati, samo da mi ispunimo ono što smo zacrtali“- kazao je Cico Jutarnjem listu u subotu ujutro u hotelu Hilton.

Izjavu glasnogovornika HNS-a Ivana Rotima "da ima puno piva pa će svi misliti da su Hrvati alkoholičari“, koju je izgovorio na press konferenciji, na kojoj je sponzor HNS-a Ožujsko pivo izložilo svoje artikle, ista novina stavila je u rubriku "Biser dana“.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara