Buljat potpisao, Bandić došao na razgovor o stadionu

NAKON što je jučer svoj autogram na petogodišnji ugovor s Dinamom stavio vratar Ivan Turina, isto je danas u Plavom salonu učinio i mladi Buljat.

Izvršni Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić i sportski direkor Zvjezdan Cvetković još su jednom dokazali da vode računa o svojim omladincima koji, čak i uz brazilsku koloniju unutar momčadi, postaju centralne figure europskog Dinama.

"Buljat je dečko visokog karaktera i moralnih osobina. Konačno je dobio i reprezentativni poziv koji je, realno gledajući, davno zaslužio." - kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sportski direktor Zvezdan Cvetković je dodao kako Buljat može biti uzor mnogim mladim nogometašima, kako i da definitivno zaslužuje odlazak na SP, dok je sam Buljat, presretan zbog sklopljenog ugovora, obećao čelnicima da će opravdati njihovo povjerenje.

"Ovaj ugovor obvezuje me da nastavim s dobrim igrama, odnosno, da igram još bolje. Nadam se da ću i u reprezentaciji, protiv Argentine u Baselu, dobiti svoju minutažu. Što se tiče Dinama i naše igre, ona je plod mukotrpnog rada i truda. Istina da su u mojoj igri vidljivi golemi pomaci, no oni se vide kod svakoga od nas. Na tome ponajprije treba zahvaliti našem iskusnom treneru." - kazao je Buljat.

Dodajmo tome kako se danas u Dinamovoj upravi našao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je došao na razgovor o završetku izgradnje Dinamovog stadiona. Naime, međunarodni natječaj za koncesiju raspisat će se nakon 1. svibnja, kad se prikupe i pregledaju pristigli projekti.

D.R.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara