Burley: Utakmica protiv Hrvatske bit će pravi spektakl!

"VRLO sam zadovoljan zato što ćemo odigrati prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske na Hampdenu. To će biti spektakularni okršaj i sjajna priprema. Bilo bi lijepo dobiti još nekoliko ovakvih utakmica", izjavio je izbornik Škotske George Burley koji je usput potvrdio da njegova momčad ipak neće igrati protiv Irana kao što je ranije bilo navedeno.

Iran je, naime, pozvao Škotsku u goste, što bi bio prvi put nakon 1978. i Svjetskog prvenstva u Argentini da se ove dvije reprezentacije susreću, ali su Škoti na koncu ipak odbili iranski poziv.

"Bilo je nekoliko ponuda za utakmice u svibnju, među njima i ona iranska, ali kako stvari sada stoje, od toga neće biti ništa", objasnio je Burley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi odbijanja leže u činjenici da je finale Škotskog kupa u kojem će sudjelovati velik broj škotskih reprezentativaca na rasporedu 24. svibnja, što bi Burnleyjevim igračima ostavilo samo 4 dana odmora uoči utakmice u dalekom Teheranu.

Prvu natjecateljsku utakmicu Škoti će odigrati 6. rujna protiv Makedonije u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara