Butina: Beveren je perfektan, oduševljen sam njihovom igrom

VRATAR hrvatske nogometne reprezentacije i belgijskog Club Bruggea Tomo Butina obožava gledati Beveren i oduševljen je njihovom igrom. Ovog vikenda prisustvovao je susretu Cercle Bruggea i Beverna u kojoj su Dinamovi protivnici dobili Brugge čak 5:1.

"Meni su oni perfektni. Obožavao sam ih gledati i ranije, a sada su mi zbog Dinama još interesantniji. Njihov sam najveći pobornik jer ne znam za klub bilo gdje na svijetu koji toliko teži igranju nogometa. Raduju se lopti, sretni su i veseli, vidi se da guštaju tijekom igre. Nakon pogotka, jasno, uvijek plešu." – rekao je Tomo Butina za Jutarnji list.

Butina je dodao kako Beveren ima malo bodova u belgijskoj ligi, a tvrdi kako su bolji od većine protivnika, pa i od njegovog Club Bruggea. Butina, naime, tvrdi kako ih je Beveren svaki put nadigrao iako je rezultat bio na strani Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bivši Dinamov vratar, unatoč tome što se divi Beverenu, misli kako Dinamo ima šanse doći do pobjede, no moraju se pomiriti s činjenicom da će Belgijanci imati dvostruko veći posjed lopte od njih.

"Nikome nije ugodno kad im suparnik igra ševu po cijelom terenu. A oni žele upravo ismijati suparnika, igrom napraviti od njega budalu. – opisao je Butina reprezentativce Obale bjelokosti, igrače Beverena.

Butina smatra kako se Dinamo može suprotstaviti Beverenu ako ih izgura na 35-40 metara od vratiju i plitkom im formacijom uguši igru.

"Ne vjerujem da pritom prijeti bilo kakva opasnost od okomitih lopti u prostor. Čak ni njihovi obrambeni igrači nikad ne napucavaju loptu." – zaključio je Butina opis Beverena, protiv kojeg Dinamo igra 4. studenog u Zagrebu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara