Butina: Ne znam ima li Hrvatska boljeg igrača od Bišćana

VRATAR hrvatske reprezentacije Tomo Butina rekao je da je Igor Bišćan najbolji hrvatski nogometaš. "Ne znam ima li Hrvatska trenutno boljeg igrača od njega." - rekao je Tomo Butina komentirajući slučaj Bišćan.

Butina za predstojeću utakmicu protiv Bugarske kaže da će biti teška, kako zbog neugodnog suparnika tako i zbog termina. Naime, utakmica se igra na kraju sezone pa će igrači biti iscrpljeni i prazni, smatra vratar Bruggea.

"Naša je sreća što ne igra Berbatov. Ako zakočimo Martina Petrova, najboljeg bugarskog igrača, jednom smo nogom u Njemačkoj." - kaže Butina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav Butina ugovorom je još godinu dana vezan uz belgijski klub, a kako piše Jutarnji list, nada se da će mu Belgijanci, po isteku ponuditi novi ugovor. Spominjala se i opcija prelaska u Premier ligu, točnije u Zajecov Portsmouth, međutim Butina kaže kako ga ne privlači engleski nogomet.

"Uvijek sam igrao u klubovima koji su bili prvi ili drugi. U karijeri sam izgubio možda 30 utakmica, i na jednom dođeš u momčad koja po sezoni gubi 25 utakmica. Ne, ne, radije ću ostati u Bruggeu. I ovdje sam u izlogu." - objašnjava Butina koji potpuno odbacuje mogućnost povratka u Maksimir.

"Veći su izgledi da ću posljednju sezonu u karijeri odigrati u Odri nego u Maksimiru. U Dinamo se nema smisla vraćati, svoju "dinamovštinu" ne trebam nikome dokazivati. U sportskom smislu afirmaciju sam ostvario u reprezentaciji." - zaključio je Tomislav Butina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara