Butina: Pletikosa je vrhunski golman, ali mora otići iz Ukrajine

Butina: Pletikosa je vrhunski golman, ali mora otići iz Ukrajine

PRVI vratar hrvatske reprezentacija i najbolji pojedinac u našoj momčadi u nedavnom susretu s Irskom, Tomisla Butina, pun je hvale za svog kolegu Stipu Pletikosu, ali smatra da se "splitska hobotnica" mora rehabilitirati, a to može postići samo ako napusti Ukrajinu.

Podsjećamo, Stipe Pletikosa trebao je dobiti priliku u Dublinu protiv Irske, ali ga je izbornik Zlatko Kranjčar izostavio s popisa nakon što se ovaj nije pojavio u subotu u Zagrebu na treningu reprezentacije.

Nekad neprikosnoveni vratar "Vatrenih" ne brani u svom matičnom Šahtaru, te naveliko priča o odlasku iz Ukrajine ne počne li uskoro igrati. Sličnog je mišljenja i njegov reprezentativni kolega Tomo Butina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe je uletio u situaciju koja mu nikako ne ide u prilog, ali sve ove nevolje koje se ulančavaju iz dana u dan ne mogu promijeniti moje mišljenje o njemu. Da je posljednja pričuva u Šahtaru, i dalje bi ga doživljavao kao vrhunskog golmana i odličnog čovjeka." – izjavio je Butina za Jutarnji list, dodavši kako bi Pletikosi trebalo pomoći da se makne iz Ukrajine ako je tamo nesretan.

"Koliko vidim, i šef razmišlja na način da ljudima treba pomoći, da ih treba rehabilitirati. S prethodnim izbornicima to baš i nije bio slučaj." – dodao je Butina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara