Buttonov otac: Jensonov naslov doživio bih poput orgija

Buttonov otac: Jensonov naslov doživio bih poput orgija

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NJEMAČKI Bild predstavio je kroz razgovor oca trenutačno vodećeg vozača Svjetskog prvenstva u Formuli 1, Jenson Buttona.

John Button “izgleda poput osnivača Playboya Hugha Heffnera, a tako i živi. Ima apartman u Monacu, vozi Ferrarija, a ne radi ništa. Bivši prodavač rabljenih vozila sjedi u boksu Brawnove momčadi s pola boce crnoga vina u ruci”, piše Bild.

Jednom ste izjavili da vam je svaka Jensonova pobjeda u Formuli 1 bolja od seksa. Kako biste se osjećali da osvoji naslov svjetskoga prvaka?

"Kao da sam orgijao. Osvoji li uistinu naslov, ne znam što bi mi se većega u životu još moglo dogoditi. Tada bih sve vidio i sve proživio i ne bih bio tužan u trenutku kada me dragi Bog pozove k sebi."

Slovite za kralja partija u Formuli 1. Koliko bi dugo trajala proslava naslova?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela je ova sezona poput velikog partija i to već postaje pomalo zamorno. Ipak, vjerujem da ćemo ovoga vikenda uspjeti. I kiša mu neće smetati, ili ste zaboravili da je prvu pobjedu u Formuli 1 i u kartingu ostvario upravo pod takvim uvjetima? Padala je kiša cijeli dan, on je pobijedio, a ja poludio od sreće i izazvao kraval u boksu. Trčao sam poput luđaka. Sramota. Moglo bi se to dogoditi ponovno osvoji li Jenson naslov prvaka. Ne bih mogao garantirati za sebe, a onda bi se boks mogao malo i renovirati, jer Jenson će doći do ukupne pobjede."

Hoćete li se kladiti u to?

"Rado, za sto tisuća funti nadalje."

Ja nemam toliko novca, rekao mu je novinar.

"Onda ga nabavite. Znate gdje me možete pronaći", zaključio je Buttonov otac razgovor vođen prije kvalifikacija za Veliku nagradu Brazila koje je njegov sin prošao s 14. vremenom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara