Cabrera definitivno napušta Dinamo

BOLIVIJSKI reprezentativac Diego Cabrera, najavljivan kao senzacionalno pojačanje Dinama za predstojeću sezonu, u utorak će "odlepršati" kući. Maksimirskim čelnicima dosadilo je čekati papire iz Cabrerinog matičnog kluba Bolivara, pa su "El Tigreu" kupili avionsku kartu za povratak u Boliviju.

Kako piše Večernji list, u Maksimir je iz Bolivije stigla konačna potvrda da Bolivar nema namjeru pustiti Cabreru niti minutu prije prestanka važećeg ugovora, odnosno da "El Tigre" neće moći zaigrati za Dinamo prije 31. srpnja.

List piše kako bi u Dinamu možda i imali razumijevanja za besmisleno odugovlačenje Bolivara, da se kojim slučajem radi o nekoj ekstra-klasi, ali Cabrera je na treninzima pokazao premalo da bi mu Dinamo pridavao toliku pažnju.

Bit će da su čelnici "Modrih" naučili lekcije iz slučajeva Mikulenasa i Miure, stranih napadača dovedenih uz nevjerojatnu pompu, a koji u Dinamu nisu pokazali apsolutno ništa (osim možda pokojeg promašenog penala).

Uostalom, i protekla je sezona zorno pokazala Upravi kluba da se ipak najbolje osloniti na igrače ponikle u Dinamu, one koji su dovoljno svjesni odgovornosti prema navijačima koju nosi igranje u plavom dresu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara