Čačić: Napad na Rakitića je teroristički čin

Čačić: Napad na Rakitića je teroristički čin

Foto: Hina

ANTE ČAČIĆ komentirao je incident koji se dogodio na otoku Ugljanu gdje je netko razbio prozor na kući u kojoj se odmarao Ivan Rakitić.

> Razbijen prozor na kući gdje se odmarao Rakitić, nogometaš s obitelji napustio Ugljan

> Vila u kojoj je Rakitić proveo godišnji vlasništvo je novog gazde NK Osijeka

"Teško nam je svima, njemu je sigurno najteže. Ovo je djelo pojedinaca, huškački nastrojenih. Ništa nije slučajno jer sjetimo se kako su se takozvani navijači ponašali u Milanu, što su napravili u Splitu. To je jedna grupica, ali nažalost institucije koje bi se time trebale baviti se ne bave, ali trebat će se baviti jer ovo je prevršilo svaku mjeru", rekao je bivši trener Lokomotive gostujući u emisiji Novi dan na N1.

Rakitić se nije javio Čačiću

Prvotna verzija priče glasila je kako je skupina huligana porazbijala sva stakla i prozore na vili u kojoj je Rakitić boravio zajedno s obitelji, ali policija je demantirala medijske navode. Prema riječima direktorice TZ-a Ugljan Dražene Strihić, Rakitić je nakon incidenta ispred vile dijelio autograme obožavateljima.

Čačić se doduše nije čuo s Rakitićem, ali kaže:

"Mislim da smo svi konsternirani da je ovo jedan čin za nerazumjeti, da je nanio veliku bol Rakitiću i njegovoj obitelji koji je želio u domovini svojih očeva i djedova s djecom se odmoriti. Kakvi smo prema drugima, ako smo ovakvi prema svojima? Ne znam što nam još treba da se uhvatimo u koštac s ovakvim terorizmom, vandalizmom. Mi se bojimo to nazvati pravim imenom", poručio je Čačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara