Čačić otkrio koji je cilj na Euru i hoće li biti seksa prije utakmica

Čačić otkrio koji je cilj na Euru i hoće li biti seksa prije utakmica

Foto: Hina

HRVATSKA nogometna reprezentacija stigla je u Normandiju gdje je odradila prvi trening uoči Europskog prvenstva.
 
"Imali smo odlične uvjete i u Međimurju i u Istri, svugdje smo bili toplo dočekani. Igrači su se osjećali vrlo ugodno, a program priprema u potpunosti smo odradili. Stoga puni samopouzdanja i vjere čekamo Europsko prvenstvo, s nadom u što bolji rezultat", rekao je Ante Čačić.
 
Slijede pripreme za Tursku i okršaj u nedjelju u Parizu.
 
"Nakon prvog, preostala četiri treninga posvećena su pripremama za Tursku. Upoznat ćemo se s detaljima turskih vrlina i mana jer Turska je dobro vođena i dobro organiziran i. fanatična. Međutim, ne trebamo se nikoga bojati i zasad ne bih previše najavljivao početnu jedanaestoricu. Imamo kvalitetan kadar na svim pozicijama i vidjet ćemo tko može na pravi način odgovoriti na zahtjeve. Svi ste mogli vidjeli s koliko su odgovornosti, koncentracije i radosti reprezentativci igrali protiv San Marina, bez obzira na snagu protivnika, i to pokazuje duh momčadi. Nije bilo samoisticanja, sve je bilo podređeno reprezentaciji."
 
 
Cilj na Euru?
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kao što sam rekao poslije kvalifikacijskog susreta s Maltom, želim da izađemo iz sjene Vatrenih '98, a igrači su to shvatili kao nešto normalno i tome će težiti. Naravno, teško će ih biti dostići, njihova je bronca zlatnog sjaja, a nadam se će neke nove generacije poslije ovog EP-a teško dostići nas."
 
Hoće li u hotel dolaziti djevojke i supruge igrača u hotel? Kakva su pravila?
 
"Uopće nije bila tema, ni supruge, ni žene, ni cure."
 
Znači nema seksa prije utakmice?
 
"Vjerojatno ne", odgovorio je Čačić uz osmijeh.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara