Čačić se uplašio sučeljavanja s Leticom?

Čačić se uplašio sučeljavanja s Leticom?

PREDSJEDNIK Hrvatskog teniskog saveza i varaždinski župan Radimir Čačić prvotno je pristao na gostovanje u emisiji "Drugo lice" urednika i voditelja Petra Vlahova, ali je potom odustao od gostovanja kad je saznao da će s njim u emisiji gostovati bivši predsjednik HTS-a Slaven Letica.

Čačić je za emisiju "Drugo lice" čak snimio i uvodni prilog, ali je prema riječima Petra Vlahova, odbio sudjelovati u emisiji jer "može birati s kim će sjediti u studiju".

No, ipak je bilo zanimljivo čuti da je Čačić u uvodnom prilogu istaknuo kako su mu mane "nekontrolirani ego, agresivnost kao reakcija i brzopletost".

Letica je Čačićevo odustajanje od gostovanja u emisiji "Drugo lice" prokomentirao riječima: "Ili Čačić visoko leti pa se možda razbolio od ptičje gripe ili je doživio prometni udes ili se jednostavno uplašio. To me ne čudi jer su argumenti na mojoj strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji, koja je snimana nekoliko dana uoči sjednice Upravnog odbora HTS-a na kojoj je odlučeno da će hrvatsku Davis Cup reprezentacije protiv Austrije voditi Ivan Ljubičić kao igrač-izbornik, je bilo riječi o aktualnoj situaciji u hrvatskom tenisu.

Letica je optužio aktualno vodstvo HTS-a da je protjeralo Gorana Ivaniševića i Nikija Pilića iz hrvatskog tenisa, te kako je cijelu stvar trebalo izvesti daleko od očiju javnosti.

"Išlo se u javnost s razgovorima prije nego što se razgovaralo s Goranom, koji je ikona hrvatskog tenisa, sporta i javnog života. Moralo se znati da Goran neće prihvatiti izborničku funkciju a da pri tome ima mentora." - ustvrdio je Letica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara