Capello: Beckham zaslužuje biti u reprezentaciji

Capello: Beckham zaslužuje biti u reprezentaciji

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello, tvrdi da je David Beckham još uvijek dovoljno dobar da nađe svoje mjesto među najboljim engleskim nogometašima.

33-godišnjem Beckhamu nedostaje samo još jedan nastup za Gordi Albion da bi se po broju odigranih utakmica izjednačio s Bobbyjem Mooreom na listi igrača koji su najviše puta oblačili dres izabrane vrste (108).

Iako u posljednje vrijeme u igru ulazi s klupe, Capello za Beckhama tvrdi da je važna karika u momčadi, na terenu, ali i u svlačionici.

"Moj cilj je pobjeda"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada slažem momčad, ne radim to tako da David Beckham dobije koju minutu. On je važan igrač u mom sastavu i to je ono što je bitno. Zapravo, najvažniji je njegov utjecaj na ostale igrače. Sve zna čime ulijeva povjerenje drugima" - opisao je važnost Beckhama talijanski strateg.

"Možda će sljedeću utakmicu Beckham odigrati cijelu, možda tek nekoliko minuta. Ali, da razjasnimo jednu stvar, on ne igra samo zato da bi sakupljao nastupe u dresu reprezentacije. Meni nije zanimljivo pratiti sve rekorde, ne razmišljam o tome. Moj je cilj pobjeda, a misli su mi uperene u najbolju jedanaestoricu. O drugim stvarima ne razmišljam", dodao je.

"Zaslužuje li Beckham biti u društvu Bobbyja Charltona i Moorea? Ne znam. Nije mi poznato koliko su utakmica oni odigrali za englesku reprezentaciju" - završio je Capello.

Totalsport
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara