Capello: Nijemci pričaju o nama jer ih je strah okršaja u osmini finala

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

MNOGO reakcija je za sobom povukla utakmica Engleske i SAD-a (1:1) na Svjetskom nogometnom prvenstvu, kojem je domaćin Južnoafrička Republika.

Mnogi su, s razlogom, komentirali veliki gaf engleskog vratara Greena koji je poklonio bod Amerikancima, no na igru Engleza se osvrnuo i Franz Beckenbauer, igračka i trenerska legenda Njemačke. Popularni Kaiser Franz je poručio:

"Malo je od nogometa bilo na toj utakmici. Englezi kao da su se vratili svojim starim navikama - samo nabijaju loptu", rekao je Beckenbauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo za reakciju s druge strane, makar engleski izbornik, Talijan Fabio Capello, nije bio baš pričljiv po tom pitanju.

"Pričaju o nama i blate nas jer se boje. Strah ih je ogleda s Engleskom", samo je uzvratio Capello u izjavi za Daily Telegraph.

Inače, već sada se počinju rasplamsavati priče o mogućem ogledu u osmini finala između Njemačke i Engleske. Njihove skupine C i D se međusobno križaju, a susrest će se ako jedna od momčadi bude prva u svojoj skupini, a druga drugoplasirana u svom okruženju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara