Capello sam odlučuje o sudbini preljubnika Terryja u dresu Gordog Albiona

Capello sam odlučuje o sudbini preljubnika Terryja u dresu Gordog Albiona

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello sam će donijeti odluku hoće li John Terry ostati kapetan ''Tri lava'' nakon ljubavne afere koja se tiče i nacionalne momčadi.

Nakon samo nekoliko tjedana izvanbračne veze s 33-godišnjom Vanessom Perroncel, francuskim modelom za donje rublje i majkom djeteta Waynea Bridgea, Terryjeva suigrača iz reprezentacije, Terry je saznao da je njegova ljubavnica zatrudnjela. Par se zajednički odlučio na pobačaj, a Terry je platio kirurški zahvat u jednoj privatnoj klinici, nakon čega je bdio uz krevet svoje tajne družice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da bi joj pomogao izaći iz depresivnog stanja, dao joj je 20.000 funti "da se razvedri", piše News of the World o četiri mjeseca dugoj aferi oca blizanaca i francuskog modela.

Engleski ministar sporta Gerry Sutcliffe bio je među onima koji su doveli u pitanje može li Terry nositi kapetansku vrpcu u reprezentaciji nakon skandala. Engleski nogometni savez priopćio je da su čelnici saveza i članovi Izvršnog odbora razgovarali o toj temi s Capellom, te mu pružili punu podršku u samostalnom donošenju najbolje odluke koja će biti u interesu Engleske na samom igralištu.

Capello će vjerojatno morati odgovarati na upite raznih znatiželjnika o "slučaju Terry" na nedjeljnom ždrijebu kvalifikacijskih skupina za EURO 2012. godine u Varšavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara