Carević kapetan, Fiorentini na razgovoru u Torinu

DOK TRENER Zoran Vulić u Turskoj pokušava regrutirati nove i testirati stare igračke snage, logistika kluba režira dugometražnu sapunicu u kojoj glavnu ulogu tumači Igor Tudor.

Naravno da su Frediju Fiorentiniju i Branku Grgiću u toj seriji pripale role pozitivaca, dok su glavni negativci čelnici Stare Dame. Premda je u naše medije procurila vijest o odgodi pregovora, direktor nas uvjereva da je Tudorov povratak i dalje vrlo izvjestan.

"Bude li zdravstveno pitanje riješeno, mislim da neće biti problema. Osim Tudorovog zdravstvenog stanja, tu su i neke administrativne kočnice koje nastojimo riješiti. Sutra ću znati kad putujem za Torino, ali bit će to sigurno ovih dana. Poslije tog sastanka bit ćemo pametniji." - kazao nam je Fiorentini.

U međuvremenu, Hajduk je dobio novog kapetana. Nakon odlaska Darka Miladina, ta čast pripala je Mariju Careviću koji je od strane igrača i struke jednoglasno izabran.

Kapetanska traka lako je mogla pripasti i Mirku Hrgoviću, koji je nakon ekscesa u Kutiji Šibica postao posebno popularan među Hajdukovim navijačima, ali i Borisu Živkoviću, koji se u vrlo kratkom roku nametnuo kao lider momačadi. No, predložen je Carević, a ostatak se priče zna.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara