Carević uskoro ponovno u Hajduku

NAKON natezanja sa saudijskim Al Ittihadom, FIFA je Mariu Careviću izdala potvrdu kojom mu se dozvoljava registracija pri novom klubu. Podsjetimo, Carević je Saudijce tužio FIFA-i zbog kašnjenja i neisplate plaća, a nakon svega je odlučio napustiti arapski poluotok i vratiti se na Jadran.

Carević, kojemu ugovor s Al Ittihadom istječe za godinu dana, potvrdio je kako ima FIFA-in papir koji ga razrješuje držanja ugovora s Arapima, međutim, cijeli slučaj mora proći kroz HNS-ovu proceduru kako bi papiri bili potpuno čisti.

Inače, Makaranin je otvoreno izrazio želju za nastavkom karijere u Splitu, a već je bio na razgovorima kod sportskog direktora Igora Štimca i direktora Fredija Fiorenitnija.

"Istina je, uspostavljeni su kontakti. Velika je vjerojatnost da ću se vratiti u Hajduk." - potvrdio je Mario za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome, Carević treba pričekati svog menadžera Davora Šukera koji ima još neke ponude u rukavu, a kao i uvijek, iznos na transferskom računu presudit će koji će dres Carević odjenut nakon ljetne stanke. U igri su NK Rijeka te zasad nepoznati klubovi iz Njemačke i Ukrajine.

Carević posljednja tri mjeseca nije proveo ni minute u natjecateljskim utakmicama zbog čega bi se što prije trebao uključiti u pripreme. Spomenimo, Bijeli danas putuju u Sloveniju na pripreme, a trener Ćiro Blažević u razgovoru za Sportske novosti izrazio je oduševljenje Carevićevim mogućim dolaskom.

"Carević je pojačanje. Ako Bog da imat ćemo ga. Vidim ga kao ofenzivca na lijevoj strani, on je igrač koji probija i kineski zid. To je Carević. Pripremit ću ga kao nikad." - najavljuje Ćiro svoje planove sa Carevićem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara