Čarli od kamena: Glava ne boli, ne treba maska, u nedjelju na terenu

Čarli od kamena: Glava ne boli, ne treba maska, u nedjelju na terenu

HRVATSKI reprezentativac je prošao na utakmici sa Stokeom puno bolje nego što su mnogi mislili. Čarli će vjerojatno biti u postavi za nedjeljni ogled s Boltonom.

Kada se Ćorluka našao u knock-downu u nedjelju na utakmici Stoke City - Tottenham, prve informacije koje su došle s Otoka bile su vrlo loše, činilo se da se radi o još jednoj vrlo teškoj ozljedi. Iznesen je na nosilima, dobivao je kisik, uglavnom nimalo ugodno i za gledanje.

Ipak, Ćorluka je dobio zapravo dva udarca, jedan u prsa, koji je bio teži i koji ga je ostavio bez zraka, te drugi koji je završio na bradi koji ga je zapravo bacio u knock down. Nakon što je iznesen s terena te završio u bolnici, ubrzo se oporavio te neće imati ama baš nikakvih posljedica.

Kako pišu i engleski mediji, Čarli bi trebao biti u postavi za nedjeljni vrlo bitni, možda i ključni dvoboj za Juandea Ramosa protiv, također davljenika Boltona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnik hrvatske reprezentacije Zoran Bahtijarević potvrdio je da su prognoze dosta dobre te da Vedran ne bi trebao imati nikakvih posljedica.

"Vedran će biti u redu, ne bude li nekih nepredviđenih pogoršanja. Prema informacijama iz Londona dobro se oporavlja te se čini kako neće biti potrebna zaštitna maska."

Čarli je zapravo dobio jači udarac u prsa, no kako je drugi bio u bradu, koja je glavni centar za ravnotežu, ova kombinacija bila je dovoljna da izgubi svijest i bude prevezen u bolnicu. No, nije zadobio nikakve lomove, napuknuća, niti ništa slično te je nakon rendgenskog pregleda bilo vidljivo da nikakvih oštećenja tema.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara