Ceca priznala krivnju u zamjenu za 18 mjeseci kućnog pritvora i 1,5 milijuna eura kazne

Ceca priznala krivnju u zamjenu za 18 mjeseci kućnog pritvora i 1,5 milijuna eura kazne

Foto: AFP

SRPSKA turbo folk pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca ponudila je nagodbu Višem tužiteljstvu u Beogradu koje ju je optužilo za prisvajanja novca od prodaje igrača Obilića. Ceca je priznala da je uzimala novac, a za uzvrat je dobila kaznu od godinu i pol dana kućnog pritvora i novčanu kaznu od milijun i pol eura.

U sporazum je uključena i Cecina sestra Lidija Ocokoljić koja je priznala da je pomagala u malverzacijama zbog čega će provesti šest mjeseci u kućnom pritvoru. Ukoliko Viši sud usvoji nagodbu Ceci i njenoj sestri neće biti suđeno već će im biti izrečene dogovorene kazne. Folk pjevačica će kaznu izdržavati u svojoj vili, a na nozi će morati nositi elektroničke narukvice preko koje će se 24 sata dnevno moći pratiti njeno kretanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ceca je dobro prošla jer joj je prijetilo od 2 do 12 godina zatvora. Teretilo ju se da nezakonito prisvojila sredstva od prodaje igrača u inozemstvo: 2 milijuna eura i 3,48 milijuna američkih dolara te za nelegalno posjedovanje 11 pištolja.

Sporazum Cece i Višeg tužiteljstva ne obuhvaća bivše direktore Obilića Dragišu Binića i Jovana Dimitrijevića. Njih se tereti da su za nezakonitu prodaju Milana Obradovića moskovskom Lokomotivu za 3 milijuna dolara, od čega ništa nije uplaćeno na račun kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara