Chelsea nije doveo nove igrače zbog Abramovičevih obiteljskih problema?

Chelsea nije doveo nove igrače zbog Abramovičevih obiteljskih problema?

TRENER Chelsea Jose Mourinho natuknuo je kako su bračni problemi, odnosno nedavni razvod, vlasnika kluba Romana Abramoviča razlog zbog kojeg klub nije u zimskom prijelaznom roku uspio dovesti nijednog novog igrača.

"Postojali su problemi koje je trebalo riješiti i, uzimajući u obzir financijske mogućnosti vlasnika, smatrali smo kako ćemo ih uspjeti riješiti, ali to se nije dogodilo. Razlog koji nam je dan su navodna neslaganja s Abramovičem, koji je prestao dolaziti na utakmice, ali nitko se nije potrudio da sazna zašto. Bio je Božić, on ima obitelj, i moglo je u pitanju biti mnogo razloga, ali ljudi su odlučili situaciju protumačiti kako su htjeli", rekao je Mourinho, prenosi Tribalfootball.

Mourinho nije propustio ni ovu priliku da još jednom podsjeti svih kako njegov ugovor s Chelseajem ističe tek 2010. godine i da ga on planira ispoštovati u potpunosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisao sam ugovor do 2010. godine i namjeravam ga ispuniti. I dalje se jasno sjećam zbog čega sam prihvatio ovaj izazov", kaže Mourinho.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara