Chicago Bullsi žele Kukoča nazad

NAŠ PROSLAVLJENI košarkaš, "stari lisac" Toni Kukoč, trebao bi sljedeću sezonu NBA-a igrati u Chicago Bullsima.

Nakon više od desetljeća aktivnog igranja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, Toni je u svojim posljednjim izjavama za medije vrlo izbirljivo komentirao odluke svog agenta Herba Rudoya.

Naime, Kukoč je zbog blizine doma na sve načine pokušavao doći do jednogodišnjeg ugovora s Milwaukeejom ili Chicagom. Prema najnovijim informacijama, ta mu se želja i ostvarila.

Rudoy je u četvrtak službeno potvrdio da su "Bikovi" uistinu zainteresirani za Kukoča.

"Bullsi su sasvim sigurno momčad u koju bi se moj štićenik volio vratiti bez razmišljanja." - kazao je Rudoy za Chicago Tribune.

Kukoč je svoju blistavu karijeru i započeo u klubu iz Chicaga još 1993. godine, a trenutno je slobodan igrač. Posljednje tri sezone igrao je za Buckse, ali je malo vjerojatno da će tamo i ostati.

Milwaukee je dao odličnu ponudu Boobyju Simmonsu iz Clippersa, a branič Michael Redd obnovio je svoj ugovor. Stoga je upitno da li Kukoč još uvijek ima mjesta u toj momčadi, i ako ima, koliko će njegovo mjesto Buckse koštati.

Poznato je da Kukoč, unatoč nekoliko prosječnih sezona, još uvijek drži svoju cijenu. To je uvelike otežalo posao njegova menadžera, koji mora biti spreman na vrsno kalkuliranje da bi udovoljio prohtjevima našeg košarkaša.

36-godišnji Kukoč sa Bullsima je tri puta osvojio prsten NBA-a, i to redom od 1996. do 1998. godine.

Njegov povratak u Bullse ponajviše će ovisiti o tome koliko će čelnici iz Chicaga potrošiti novca i vremena kako bi vratili Eddyja Curryja, Tysona Chandlera, Chrisa Duhona i Jannera Pargoa.

"Moraju srediti neke stvari prije nego i službeno potvrde potpisivanje ugovora s Kukučem. Ne mogu se obvezati prije no vide koliko će im novca ostati." - izjavio je Rudoy.

Kako navodi Chicago Tribune, Kukoč nije bio dostupan za komentar, jer je na odmoru u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara