Cibalia želi Vučka, Munhoza, Pandeva i Janjetovića

Cibalia želi Vučka, Munhoza, Pandeva i Janjetovića

IZMEĐU OSTALIH nedaća, i napadačka kriza cijelu sezonu potesa redove vinkovačkog prvoligaša. Čelnici su, stoga, ove zime ozbiljno krenuli po pojačanja. 

Obzirom da su se lideri prve HNL bogato osigurali uoči nastavka sezone, Vinkovčani su uvidjeli šansu da pridobiju njihove nezadovoljnike, koji uslijed priljeva zvijezda strahuju za svoje mjesto u momčadi.

Obratili su se Hajduku, s nadom da će isposlovati posudbu Jurice Vučka i Pabla Munhoza. No, želje su jedno, a mogućnosti drugo.

"Znate, i Claudia Schifer je jako lijepa žena, pa što sad?" - iznimno raspoložen javio se Fredi Fiorentini, Hajdukov direktor.

Zajedno s predsjednikom Brankom Grgićem ovih dana boravi u Londonu, kao gost tehničkog sponzora Umbra i s nestrpljenjem iščekuje rezultate pregovora s torinskim Juventusom.

"Pokušat ćemo minirati transfer Davida Beckhama u Ameriku. Pregovori su u punom jeku, mislim da uskoro stiže na Poljud." - kaže nam Fredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom slučaju, Vučko i Munhoz mogu prema Bosutu?

"Ne, ne. Ne damo ih nikome. Cibalia ih želi, ali mi ne želimo da dvojac ode." - jasan je direktor.

No, možda će više sreće Vinkovčani imati u pregovorima s Dinamom, gdje su im zanimljivi Saško Pandev i Marko Janjetović. Rasplet se očekuje tijekom nadolazećeg vikenda.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara