Cico: Biloš je jasno izrekao svoj stav o Hrvatskoj

TRAGOM vijesti koju je objavio argentinski list Clarin, a u kojoj menadžer Daniela Biloša tvrdi kako mu je naš izbornik najavio da zvijezdu Boca Juniorsa želi na dispoziciji već uoči utakmice s Argentinom, odlučili smo tu informaciju provjeriti kod samog Cice. isto upitati Zlatka Kranjčara.

Odgovor koji smo dobili bio je bitno drugačiji od onoga što piše Clarin, a čini nam se i da je ista stvar i sa stavom našeg izbornika vezanog uz cijeli slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Nikada nisam zvao Biloša niti njegovog menadžera, pa je niti ne znam tko je taj čovjek. Možda ga je zvao netko drugi. Naravno da smo nakon objavljivanja popisa argentinskog izbornika ostavili otvorenom mogućnost da pozovemo Biloša, no mislim da je on jasno i to više puta izrekao svoj stav prema Hrvatskoj." - kazao je Cico za Index.

"On uporno tvrdi da je Argentinac i da želi igrati za Argentinu. Pa neka onda lijepo i dalje čeka Pekermanov poziv." - dodao je naš izbornik.

Podsjetimo, Bilošev menadžer Hugo Issa izjavio je i kako se čuo s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem, koji mu je navodno rekao da za Biloša još uvijek čuva kockasti dres s brojem 11.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara