Cico: I vrapci znaju da Mamić i Barišić moraju otići

IZBORNIK Zlatko Kranjčar kaže kako ne krije da voli popiti ali da nikada, zbog ekipe i cijele atmosfere u reprezentaciji, ne bi sebi dozvolio da bude pijan. Svjestan je da mu je stavljeno "zvono oko vrata" ali i da će se on znati nositi s tim.

"Da razjasnim – volim popiti. To nije tajna, ali se ne napijam. Volim i žesticu, ali tako, samo koju čašicu tijekom prijepodneva, a kasnije vino ili gemišt. No imam svoju mjeru." – rekao je Cico za Jutarnji list dodavši kako su ga Bugari napisima o njegovom pijanstvu željeli isprovocirati, ali nisu uspjeli. Naglašava kako tekst u bugarskim novinama nije mogao izaći, a "da im netko od naših nije suflirao".

Budući se pričalo o reprezentaciji, logično se nametnulo i ime Igora Bišćana. Izbornik kaže kako je Bišćan bez sumnje reprezentativni kapacitet ali da on isto tako jako dobro zna što mora napraviti da ga se opet pozove. Mora biti svjestan, kaže, da je atmosfera u reprezentaciji skladna, da su igrači škvadra i da on nikom neće dozvoliti da naruši tu harmoniju.

"Ako jedan Klasnić, ponajbolji igrač Bundeslige, bez gunđanja sjedi na klupi i izvršava sve zadatke, onda i Bišćan i svi ostali moraju biti spremni na to. Nama trebaju svi, ali onaj tko neće, bez njega se mora i može." – dodao je.

Što se tiče njegovog sina Nike, Cico smatra da je nakon utakmice s Bugarskom svima jasno da nije pogriješio kada ga je pozvao u reprezentaciju. "Vjerujete mi, znao sam njegove kapacitete i mogućnosti. Znam što može. On jest moj sin, ali da mi je sin sto puta, a nije dobar, ne bi ga zval" – objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak u Hajduk je bila Nikina odluka iako ga je, naglašava, iz Dinama otjerao Mamić: "Tu se nije imalo što birati jer mu je Mamić poručio da će ga zgaziti ako ostane. On je morao otići. I kao otac i kao trener zadovoljan sam što je izabrao Hajduk jer je to veliki klub i pokazalo se da je tamo napredovao".

Iako Niko igra za Dinamovog najvećeg protivnika, Cico kaže kako su oni, kada zatvore vrata svoga stana, ipak dvojica Dinamovaca. 

Smatra da, budući je nogomet danas biznis, postoji mogućnost da se Niko jednog dana vrati u Dinamo. Naravno, ako mu se ponude dobri uvjeti. Što se tiče mogućnosti njegovog povratka u Dinamo, Cico samouvjereno kaže: "Pa, Dinamo - to sam ja. Kako mene itko može otjerati iz Dinama?" 

A na pitanje o tome smatra li da Barišić i Mamić trebaju otići iz Dinama, kaže:"Nemojte me to pitati. Na to i vrapci znaju odgovor".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara