Cico konačno uputio poziv Zoranu Mamiću?

Cico konačno uputio poziv Zoranu Mamiću?

NAKON brojnih medijskih prepucavanja koja su započela kada je Zlatko Kranjčar izjavio da za turneju u Hong Kongu računa na nekolicinu Dinamovih i par Hajdukovih igrača, glavni akteri afere su izgleda uspjeli pronaći zajednički jezik.

Zoran Mamić tijekom ponedjeljka je u Kući hrvatskog nogometa sjeo za stol s delegacijom HNS-a, a prema informacijama koje smo dobili od glavnog tajnika Zorislava Srebrića sastanak je, za razliku od nedavnih događaja, protekao u iznimno prijateljskom okruženju.

No, ono što će hrvatskoj javnosti biti zanimljivije od činjenice da se Mamić na sastanku pojavio s bocom Dom Perignona namijenjenoj našem izborniku, svakako je činjenica da je Dinamo popustio pritisku HNS-a, što bi u prijevodu značilo da će neki Dinamovci ipak krenuti prema Hong Kongu.

Srebrić nam, kao niti glasnogovornik Dinama Ado Kožul, nije kazao o kojim se točno igračima radi, no neki mediji špekuliraju s imenima Ivana Bošnjaka, Eduarda da Silve i Zorana Mamića. U tom slučaju, Dinamo ne samo da je popustio pritisku, već je reprezentaciji dao ono najbolje što ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ukoliko je ta informacija istinica, svakako je pohvalna Cicina odluka da u reprezentaciju pozove Zorana Mamića, za kojeg su mu često predbacivali kako ga zaobilazi zbog sukoba s bratom mu Zdravkom.

"Dinamo je prihvatio odluku Saveza, jer svaka naša odluka automatski je pozitivna za određeni hrvatski nogometni klub. Savez nije imaginarno tijelo u hrvatskom nogometu, već sam vrh hrvatskog nogometa. Nakon sastanka naše delegacije s delegacijom Dinama, slobodan sam kazati da smo se jako dobro razumjeli." - izjavio je Zorislav Srebrić u razgovoru za Index.

Dinamovcima je naloženo da u javnost još uvijek ne izlaze s detaljnim informacijama, jer bi u utorak na tiskovnoj konferenciji HNS-a trebao biti objavljen definitivni sastav za Carlsberg Kup.

Izbornik Kranjčar, pak, tvrdi kako popis od 20 igrača ipak neće biti konačan do kraja tjedna, jer još uvijek čeka odgovore Šahtara i nekih drugih klubova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara