Cico Kranjčar o preuzimanju klupe Zadra: Netko manipulira mojim imenom

Cico Kranjčar o preuzimanju klupe Zadra: Netko manipulira mojim imenom

ZADAR je u potrazi za novim trenerom otkad je s kormila momčadi odstupio Dalibor Zebić. Dok u Stanovima ne nađu novog stratega, brigu o momčadi vodit će Zvonimir Jurić, donedavni Zebićev pomoćnik.

Zadar je u devet utakmica osvojio samo jedan bod, a pretposljednji Osijek mu bježi čak osam bodova. No, unatoč lošim igrama, dosta je trenera zainteresirano za preuzimanje klupe zadarske momčadi.

Tako su se pojavili tekstovi da je Cico Kranjčar prvi kandidat za novog trenera Zadra pa smo tu informaciju provjerili iz prve ruke.

"Uvijek kad neki trener ode iz kluba, manipulira se mojim imenom. Drago mi je da razmišljaju o meni, ali nikakvih kontakata nije bilo. Osim toga, prebrzo je o tome govoriti, treba prvo razraditi plan vođenja momčadi, a i obje strane moraju biti zainteresirane", rekao nam je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izglednije je da klupu preuzme Ivan Pudar koji je prošle godine trenirao Hajduk te je tri godine uspješno vodio Šibenik. Kandidat je Davor Čop, otac bivšeg Hajdukovog nogometaša Duje, koji je trenirao Cibaliju te trenersko iskustvo skupljao vodeći drugoligaške klubove.

Zadar do utakmice s Varteksom vjerojatno neće dobiti trenera pa bi momčad na toj utakmici trebao voditi Jurić.

M.Pa.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara