Cico Kranjčar ostaje pri stavu da se Bišćan treba ispričati

IZBORNIK nogometne reprezentacije Cico Kranjčar zadnjih nekoliko dana, nogometnim rječnikom rečeno, snima igračku situaciju domaćih reprezentativaca, a na konferenciji za novinare rekao je kako vodstvo i dalje inzistira na isprici Igora Bišćana.

"Zar je zaista potrebno opet o tome govoriti? Mi inzistiramo na isprici, on šuti. Vidjet ćemo tko će duže izdržati!" - odgovorio je Cico na pitanje o Bišćanovom povratku.

Inače, izbornik ima vrlo pozitivno mišljenje o Klasniću i Tudoru koje kani uvrstiti u buduće reprezentativne nastupe.

Napomenimo da je kapetan reprezentacije Niko Kovač nedavno rekao kako bi suigrači Bišćana primili u reprezentaciju i bez isprike ako bi ga Cico pozvao. No, kako se čini, sukob ega jači je od svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Ivana Leke, Cico kaže kako je odluka o njegovom privremenom odmoru interna stvar Hajduka te da je ritam srijeda-subota vrlo iscrpljujući, premda ga Ivan i svi drugi mogu izdržati. "Ja sam jednom platio ceh odmarajući sedmoricu-osmoricu u Dugom Selu. Više ne odmaram!" - rekao je Kranjčar.

Cico se osvrnuo i na prvenstvene nastupe Hajduka rekavši kako Bilima očigledno nedostaje realizator jer prilika ne manjka.

"Hajduk ima sposobne ljude pa neka pronađu rješenje. Rijeka, Inter, Varteks i Zagreb učinili su prvenstvo vrlo zanimljivim, neizvjesnim do kraja." - smatra Cico.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara