Cico na pragu Poljuda: Razgovarali smo s Fiorentinijem, sada su oni na potezu

Cico na pragu Poljuda: Razgovarali smo s Fiorentinijem, sada su oni na potezu

HAJDUK i dalje nema novog trenera. Iz Uprave tvrde da s niti jednim kandidatom još uvijek nisu stupili u kontakt, dok neki mediji pišu dijametralno suprotno; da je Poljud već sada ponudio ugovor Cici Kranjčaru.

Istina je negdje na sredini. Bili su zaista stupili u kontakt s odvjetnikom obitelji Kranjčar, Emilom Žgurom i izrazili zainteresiranost da bivši hrvatski izbornik preuzme užarenu klupu Hajduka, a Cico je još jučer potvrdio da bi rado povratio Hajduku izgubljeni sjaj.

"Mogu vam otkriti da smo razgovarali s Fredijem Fiorentinijem i da s jedne i s druge strane postoji obostrana zainteresiranost. No nije bilo nikakvih konkretnih dogovora. To je takav postupak, prvi korak je učinjen", rekao je za Index Emil Žgur.

Odvjetnik obitelji Kranjčar ipak je demantirao natpise u nekim medijima da je Hajduk već ponudio ugovor njegovom klijentu.

"Ma pregovori nisu niti počeli. Kao što sam vam i rekao, mi smo razgovarali, a sada bi trebali uslijediti ti pregovori. Da je ugovor ponuđen, to bi značilo da su pregovori već započeli i da je Hajduk Cici ponudio neke specifične uvjete. Zatečen sa sa tim natpisima jer to nije istina. Ja uvijek kažem novinarima ono što smijem, ali to nije istina."

"Ona su na potezu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žgur tvrdi da cijela stvar ovisi o vodstvu Hajduka, a mogući pregovori mogli bi se dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Njegov klijent očekuje poziv.

"Oni su sada na potezu. U sljedećih nekoliko dana trebali bi uslijediti razgovori, a hoće li do njih doći, ovisi isključivo o ljudima u Upravi kluba. Oni sada diktiraju daljnji tijek", kaže Žgur.

Osim Cice, najčešće spominjani kandidati su Zoran Vulić, Krunoslav Jurčić i Ivo Šušak. Žgur je svjestan da Hajdukovci vjerojatno rade na više fronti i da bi se moglo dogoditi da od čitave priče ne bude ništa.

"Siguran sam da će Hajduk izabrati ono što je najbolje za njih. Kranjčar nije jedini kandidat, stoga se ne mora dogoditi da on i postane trener splitskog kluba", zaključuje Žgur.

Marko Petrak
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara