Cico: Niko će igrati u Izraelu unatoč zahtjevu Hajduka

Cico: Niko će igrati u Izraelu unatoč zahtjevu Hajduka

IZBORNIK Zlatko Kranjčar neće udovoljiti zahtjevu Igora Štimca da se Niku izuzme iz popisa reprezentativaca za prijateljsku utakmicu s Izraelom. U međuvremenu, Niko je u zabilježio prvi dodir s loptom u dresu Hajduka u trening utakmici, pri čemu je njegova momčad odnijela pobjedu.

Pozivi hrvatskim reprezentativcima za prijateljsku utakmicu s Izraelom otišli su u utorak, a poziv je unatoč molbi Igora Štimca dobio i Niko Kranjčar, izbornikov sin, piše Večernji list.

"Nisam se čuo s ljudima iz Hajduka, ali Niko će biti pozvan i za tu akciju. Držim da će mu ta utakmica dobro doći, a malo štetiti u tijeku priprema." - izjavio je Cico, pa dodao: "Uostalom, i kad je Zdravko Mamić u sličnim situacijama tražio popust za neke svoje igrače, jednako sam postupio. Imat će kvalitetan trening i s nama, a koliko će igrati procijenit ću tijekom susreta."

Na novinarsko pitanje kakve je dojmove Niko prenio svom ocu iz kampa Hajdukovaca u Međugorju, Cico je odgovorio: "Dobre, vrlo je zadovoljan. Nismo se čuli dva dana, pa me nazvao i pitao zašto se ne javljam, jesam li sretan što se preselio. Kaže da su uvjeti za rad jako dobri. Postao je drugi dečko u emocionalnom smislu, napokon se smirio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Međugorju je Niko imao svoj prvi dodir s loptom u Hajdukovom dresu. U trening utakmici "crvenih" i "zelenih", Nikina momčad je odnijela pobjedu od 4:3, a mladi reprezentativac igrao je na poziciji ofenzivnog veznog.

Iako nije postigao gol, Nikinom igrom svi su bili zadovoljni, pa i trener "bilih" Blaž Slišković.

"Moji prvi dojmovi su da će se Kranjčar u Hajduku dobro snaći i da zna što ga čeka, prionuo je poslu." - izjavio je Baka za Slobodnu Dalmaciju nakon trening utakmice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara