Cico ostaje pri staroj formaciji, Klasnić uz Pršu u napadu

UOČI odlaska u Basel naš je izbornik bio odlično raspoložen. Još jednom je podsjetio na važnost utakmice protiv Argentine, te kako i Argentinci utakmicu smatraju vrlo važnom.

"Argentina je momčad izuzetnih vrijednosti. Posljednjih dana, od nedjeljnjog okupljanja pa do dolaska Igora Tudora željeli smo se pripremiti na najbolji mogući način. U Basel idemo pokazati svoje vrijednosti. Ja ne sumnjam u našu kvalitetu, mi ćemo je sigurno pokazati" - kazao je naš izbornik netom prije ulaska u autobus koji će reprezentaciju prevesti do zagrebačkog aerodroma.

"Povjerenje koje sam ukazao igračima koji će startati, svi će igrači sigurno i opravdati. To su igrači europskog rejtinga, rekao bih čak i svjetskog" - nastavio je Cico hvaliti svoje pulene nakon čega je najavio sastav koji će gurnuti u vatru od samog početka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pletikosa, Šimić, Tomas, Robert Kovač, Srna, Tudor, Babić, Niko Kovač, Kranjčar, Pršo, Klasnić." - imena su koja je izrekao Cico dodajući kako ima pravo na šest izmjena, pa postoji mogućnost da će kombinirati.

Naš izbornik rekao je kako nije bitno u kojoj će formaciji igrati, iako je jučer kazao kako će pokušati sa četiri igrača u obrani. "Bitno je da na terenu budemo dominantni i kreativni" - zaključio je.

D.R./A.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara