Cico: Skrb o Niki preuzima Davor Šuker

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Zlatko Kranjčar šokiran je ubojstvom Dine Pokrovca, menadžera njegovog sina Nike. S Pokrovcem se tjedno viđao tri do četiri puta i kaže kako su bili odlični dugogodišnji prijatelji.

"Budući da je Pokrovac agenciju vodio zajedno s Davorom Šukerom, menadžersku brigu o Niki preuzet će upravo Šuker", kaže Cico te objašnjava kako je Šuker bio okrenut inozemstvu i Akademiji, dok je Dino pod rukom "držao" domaći teren.

"Dininom smrću agencija je, nema nikakve dvojbe, izgubila iznimno mnogo. Dino igrače nije, naime, pratio samo finacijski, nego ljudski i pedagoški. On se brinuo za sve i njegovi igrači imaju samo pozitivnu riječ o njemu. Dino je imao razumijevanja za igračeve loše trenutke, shvaćao je krizu, razgovarao, hrabrio, pomagao." - rekao je Kranjčar za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrovac je, osim Niki, angažmane dogovarao i Mladenu Pelaiću, Dini Drpiću, Alenu Marasu, Srđanu Andriću, Mariju Careviću, Ivanu Ćosiću, Danijelu Hrmanu i Sandru Kliću, a izbornik kaže kako se u posljednje vrijeme po ničemu nije moglo naslutiti da se Dino Pokrovac nalazi u nekakvoj opasnosti.

"Ništa nije dalo naslutiti da bi mogao biti u opasnosti. No, policija je sada na potezu. Policija treba utvrditi što se i zbog čega dogodilo." - kaže Kranjčar te dodaje kako će obitelj Dine Pokrovca uvijek imati njegovu potporu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara