Cico traži Bartulovića, možda i Turinu

Cico traži Bartulovića, možda i Turinu

JOSIPA KUŽEA i Ivana Gudelja proteklih dana, osim početka priprema i prvih odrađenih treninga, povezuje strahovit otpor prema reprezentativnom izletu na koji je izbornik Kranjčar prisiljen zvati neke od njihovih pulena.

Nakon medijske halabuke koju je podigao izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, Kranjčar je na raspolaganje dobio Ivana Bošnjaka, Eduarda da Silvu i za nevjerovati, Zorana Mamića.

"Lijepo sam Cicu više puta pitao je su li to svi igrači koje će nas tražiti. Odgovorio je potvrdno. Ovo što danas čitam po novinama nešto je sasvim drugo." - kazao nam je Kuže tijekom kratkog razgovora.

Na sam spomen Dine Drpića i njegovog eventualnog odlaska, Kuže je kao iz topa ispalio:
"Pustim li ga, dokle će ta priča ići?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, prema najnovijim informacijama iz HNS-a, Cico Kranjčar bi u slučaju izostanka Joeyja Didulice, poziv mogao uputiti i Ivanu Turini.
Reakcija iz Modrih prostorija nema, vjerojatno jer službeni poziv još uvijek nije stigao u Maksimirsku 128.

Splićani se, i u slučaju Hong Kong, moraju nositi s većim nedaćama. Nakon što su dozvole dobili Stipe Pletikosa i Niko Kranjčar, Cico je zapeo za izvanrednog Mladena Bartulovića.

Poziv je na adresu mladog reprezentativca već stigao, a prve reakcije vrlo su ugodne. Naravno, što se Bartulovića tiče.

"Nisam očekivao poziv izbornika, no kada sam vidio koliko je igrača otkazalo turneju, počeo sam se potajno nadati. Dat ću sve od sebe, naravno da se želim nametnuti izborniku." - kazao je Bartulović.

Trener Gudelj tijekom jutra imao je brojne obveze i prvu test utakmicu, no, u svakom slučaju će biti zanimljivo čuti njegovu reakciju na reprezentativni poziv standardnom Hajdukovcu.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara