Cico: U Izraelu hoćemo rezultat

IZBORNIK Zlatko Kranjčar vrlo je ozbiljno shvatio predstojeću prijateljsku utakmicu koju Hrvatska igra s Izraelom u Jerulazemu u srijedu.

Prije polaska u Izrael, Kranjčar je na press konferenciji najavio kako hrvatska reprezentacija u Izrael odlazi po pobjedu koja će momčadi dići samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija za SP 2006, pišu Sportske novosti.

U utakmici s Izraelom Cico neće pretjerano eksperimentirati sa sastavom, prilika za dokazivanje u početnoj momčadi bit će pružena Sabliću i Da Silvi. Tako će na teren u Jeruzalemu istrčati sljedeća postava: Butina, R. Kovač, Sablić, Šimunić, Srna, Vranješ, N. Kovač, Babić, Kranjčar, Klasnić, Da Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo i želimo zadržati pobjedničku atmosferu. Bacit ćemo naglasak na dominaciju, igrati ofenzivno i disciplinirano, taktički zrelo. Hoćemo rezultat." - najavio je Kranjčar prije odlaska u Izrael, pa dodao kako rezultat nije primaran, ali ni nebitan.

"Utakmica je važna provjera za Pranjića, ali i za Tomasa, Živkovića, Sablića i Tokića. Nadam se da će Tudor biti spreman za susret s Austrijom u Beču 2. ožujka, u kojem neće biti Roberta Kovača i Babića jer će se uigravati momčad za kvalifikacijski sraz s Isladnom 26. ožujka u Zuagrebu, kad Robert i Marko nemaju pravo nastupa zbog javnih opomena." - dodao je Kranjčar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara