Cico: Učinit ćemo sve da ne budemo poraženi

U NEDJELJU navečer u zagrebačkom hotelu Sheraton okupili su se hrvatski reprezentativci na čelu s izbornikom reprezentacije Zlatkom Kranjčarom.

U Zagreb su stigli Butina, Didulica, Srna, Pršo, Klasnić, Olić, Babić, Modrić, Da Silva i Buljat. Kasnije će doći Kranjčar, Pletikosa, Šimunić, Niko Kovač i Jerko Leko. U ponedjeljak se očekuju Robert Kovač, Dario Šimić i Ivan Leko, a Mladen Petrić reprezentaciji će se priključiti u Baselu.

Od pristiglih nogometaša na utakmici protiv Argentine neće zaigrati Tomo Butina koji je u Zagreb došao prije nekoliko dana kako bi zaliječio ozljedu koju je zadobio u susretu belgijske lige. Josip Šimunić i Eduardo da Silva također neće igrati zbog ozljeda.Reprezentativci će u ponedjeljak odraditi dva treninga, jedan ujutro u 10:30, a drugi ili u 16 ili u 17.30 sati, oovisno o vremenskim uvjetima. U Čatež neće ići, odlučio je Cico još u petak, zbog napadalog snijega.

"Argentinci su dali značaj ovoj utakmici što nam je jako drago. To je afirmacija nogometa. Obje momčadi su stavile težište na rezultat, a mi ćemo, bez obzira što se radi o jednoj izuzetnoj reprezentaciji, učiniti sve da ne budemo poraženi" - kazao je Cico na press konferenciji u Sheratonu.

"Uvjeren sam da ćemo se dobro prezentirati, svjesni smo našeg zajedništva. Bez obzira na neutralan teren ova utakmica izaziva veliki interes publike i medija koji žele vidjeti dvije kvalitetne i dobre reprezentacije" - dodao je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D.R./A.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara