Čilić o optužbama da namješta mečeve: U životu nisam čuo veću glupost!

Čilić o optužbama da namješta mečeve: U životu nisam čuo veću glupost!

Foto: Jakov Prkić/Cropix

NAJBOLJI hrvatski tenisač reagirao je na pisanje švedskog lista SvD, koji je objavio popis tenisača koje se sumnjiči da su sudjelovali u namještanju mečeva, među kojima su Marin Čilić i Ivo Karlović.

Šveđani su objavili popis, kojeg je navodno sastavila Jedinica za teniski integritet (TIU), na kojem su igrači svrstani u dvije kategorije: na "crnoj listi" je 20 imena tenisača i tenisačica protiv kojih su optužbe bile toliko čvrste da je protiv njih provedena istraga ili su igrali mečeve , a na "listi upozorenja" nalaze se oni koji su, za sada, još uvijek samo sumnjivi, njih 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Šokiran sam informacijom koju su iznijeli švedski portali i nemam riječi za to, jer znam koliko obožavam ovaj sport i koliko sam dao za njega, da bi sada na ovaj način ugrozio svoju karijeru. Nikada ne bih napravio tako nešto i veću glupost u životu svom nisam čuo." prva je Čilićeva reakcija. Marin je dodao kako očekuje brzo skidanje ljage sa svog imena:

"Nadam se da će se ova priča brzo razriješiti i da će se istian saznati, jer tako nešto plasirati bez ikakvih dokaza i činjenica stvarno je kriminalno. Znamo svi koliko su kladionice prisutne u sportu i da su praktički svi pod sumnjom i zato sam ovu vijest teško primio."

Rekao je što će prvo službeno poduzeti nakon ovih optužbi: "Moj prvi korak je da ću kontakrirati ATP i vidjeti što oni imaju za reći."

Želi naglasiti kako će mu ovo "dati motiv i inspraciju više da pobjeđujem niže rangirane igrače. Osjećam se sjajno, što sam i dokazao u Pekingu i to ću dokazivati ubuduće."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara