Cimerotič pred vratima Hajduka

SEBASTJAN CIMEROTIČ, slovenski reprezentativac i napadač korejskog Incheon Uniteda sve je bliži Hajduku. Dogovor je postignut, a sada je sve na korejskoj strani koja treba izdati certifikat kojim bi pitanje pojačanja bilo riješeno.

"Mi smo se Cimerotičem sve dogovorili, sada moramo riješiti stvari s Koreancima. Očekujemo da ćemo uskoro dobiti certifikat kojim bi riješili njegovu posudbu na godinu dana." - izjavio je za Index Fredi Fiorentini, direktor Hajduka.

"Cimerotič će doći u Hajduk čim dobijemo certifikat. Njegov bi angažman naplatili nakon što nakon godine dana otiđe iz Hajduka." - pojasnio je Fiornetini.

Dolaskom novog napadača u Hajduk, konkurencija na toj poziciji bi još više porasla, jer trener Gudelj već sada ima Blatnjaka, Deranju, Munhoza, Bušića, Makarina i Dragičevića, ali bi se možda riješio gorući problem realizacije.

Pitali smo direktora Hajduka kakva je situacija s Kranjčarom. Nedavno je najavio kako su šanse za ostanak 50:50.

"Šanse su uvijek pola-pola, no ponuda za Kranjčara, za sada, nema." - rekao je Fiorentini.

Kako se špekulira po medijima, Hajduk bi, uz Cimerotiča, mnogao dovesti Mirka Hrgovića, Nevena Vukmana, te makedonske igrače Bojana Markovskog i Tonia Maglevskog.

"Pripremamo 5-6 igrača, s tim da se sve radi o reprezentativcima, ali još ne želimo govoriti o imenima." - kazao nam je direktor "Bilih".

Hajdukove igrače 5. siječnja očekuju liječnički pregledi, a četiri dana kasnije počinju pripreme u Splitu. Nakon toga će nastaviti pripreme na otocima, a potom ih najvjerojatnije očekuje put u Italiju.

"Imamo već neke kontakte s talijanskim klubovima, no o tome što će najbolje odgovarati, odlučit će struka." - zaključio je Fredi Fiorentini.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara