Ćiro: Ako sam za Torcidu cirkusant, onda su oni cirkusanti

NAVIJAČI Hajduka poslali su raznim novinskim redakcijama nepotpisano pismo u kojem izražavaju nezadovoljstvo mogućnošću da "direktor svemira među trenerima" Ćiro Blažević postane trener Hajduka. Ćiro je ovim potezom Torcide istinski pogođen i čini se kako se njegov san ipak neće ostvariti.

"Torcida se protivi dolasku Ćire u Hajduk zbog njegovih izjava iz prošlosti o Hajduku i njegovim navijačima. U njima je vrijeđao Hajduk i Torcidu proglašavajući ih jugonostalgičarima. Posebno se istaknuo u vrijeme dok je bio trener i vlasnik Dinama i miljenik vrha države. Smatramo da ima mnogo trenera kojima je ovaj klub u srcu te da im treba dati šansu prije nego dvoličnom cirkusantu, koji je sustavno godinama radio protiv Hajduka i njegovih navijača." - stoji u pismu Torcide.

Trener svih trenera, vidno pogođen pismom, kaže kako su u pismu iznesene neistine, te da tvrdnje autora pisma nose i određene političke konotacije zbog čega Ćiro sumnja u vjerodostojnost pisma.

"Nikad nisam rekao da je Hajduk jugo-nostalgičarski klub. Ne znam, pogodilo me da su se poslužili neistinom jer ja to nisam nikad rekao. Problematična mi je i njihova tvrdnja da sam cirkusant. Ako je trener, koji je zajedno s nogometašima osvojio nekoliko velikih trofeja, za njih cirkusant, onda su oni cirkusanti." - rekao je Ćiro za Index.hr.

Osim Ćire, Torcida se obrušila i na Upravu kluba koji im je u srcu.

"Čudi nas postupak Uprave Hajduka koja pregovara s Ćirom, iako je i sadašnji predsjednik rekao da nema šanse da Ćiro postane trener Hajduka dok je on na čelu kluba. Unatoč velikoj medijskoj ofenzivi, Ćiro nisi dobrodošao u Split." - zaključuju autori pisma faksiranog iz sjedišta Kluba navijača Hajduka na Starom placu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara