Ćiro bi pregazio Hrvatsku kao plitak potok: Nemaju šanse protiv mojih Zmajeva!

Ćiro bi pregazio Hrvatsku kao plitak potok: Nemaju šanse protiv mojih Zmajeva!

Tekst: A.K.
Foto: AFP

MAJSTOR galvanizacije momčadi je nakon tragičnih scena u Širokom i zbog velikog pritiska oko njegove ekipe prije odlučujuće kvalifikacijske utakmice u Estoniji odlučio posegnuti za "jebo te Batistuta" metodom motivacije njegovih trupa.

Izmislili smo taj naziv prisjećajući se uvertire za utakmicu SP-a '98 između Hrvatske i Argentine, kada je MĆB na novinarsko pitanje "Kako mislite zaustaviti Batistutu?" odgovorio kako je navedeno u prvom pasusu veličajući pri tom Davora Šukera.

11 godina poslije, Ćiro je na zadatku u "originalnoj" domovini pa je gostujući emisiji Kantonalne TV Sarajevo odgovorio na pitanje kako bi reprezentacija prošla u dodatnim kvalifikacijama protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako deklarativno "ne voli" pričati o dodatnim kvalifikacijama. Ćiro je očigledno čekao kako bi javnosti i izabranicima poručio:

"Naša reprezentacija je jedna od najboljih na svijetu i u dodatnim kvalifikacijama nijedna reprezentacija nema šanse protiv moji Zmajeva, pa ni Hrvatska.

Mi imamo takav moral i zanos koji nam daju prednost pred svim suparnicima pa ni Hrvatska protiv nas ne bi imala nikakve šanse."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara