Ćiro Blažević ipak preuzima Hajduk?

NAKON što je odbio PSG, te još neke azijske ponude, Ćiro Blažević priznao je kako se čuva za jedan klub, zbog kojeg je uzbuđen kao da čeka prvi posao. Ćiro nije htio izustiti ime kluba, međutim kaže da mu je treniranje u tom klubu životni san za koji nije siguran hoće li mu se ispuniti.

"Ne, Paris SG nema šanse, ni bilo koji drugi klub na ovom svijetu osim jednog jedinog kojem sam se obećao, kojeg želim, kojeg hoću s jednakom strašću i htijenjem za dokazivanjem kao da se radi o najvažnijem klubu mojeg života." - rekao je Ćiro za Sportske novosti.

Predsjednik Hajduka Branko Grgić nije pokazao oduševljenje novinarskim upitom o Ćiri. "Nemojte nam kvariti atmosferu pričama o treneru, koncentrirani smo na utrku za naslov prvaka. Sve drugo nije važno, sva pitanja su u drugom planu." - decidiran je bio Grgić.

S obzirom da Ćiri u Varteksu, ali i Štimcu na Poljudu predstoji još pet sezonskih kola, Grgićeva reakcija i nije toliko čudna, a pogotovo uzmu li se u obzir stalne sumnje nekih klubova koji gotovo od početka prvenstva sumnjaju na prodaju utakmica i prvenstva.

I za kraj, bude li Ćiro imao malo sreće, a Hajduk pameti, glasine koje se već 20-ak godina ponavljaju u ritmu valcera, mogle bi postati stvarnost, te bi "trener svih trenera" od iduće sezone napokon mogao "zaplesati" na poljudskoj ljepotici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara