Ćiro: Hajduk se dugo neće oporaviti od Branka Grgića

PREMDA je komedijaš svoje vrste, Ćiro Blažević nikada neće uspjeti prikriti da pati zbog ružnog raspleta (čitaj debakla) na koji je bila osuđena njegova poljudska karijera. Aktualni trener Zagreba ne može a da ne priča o Splićanima, a kao savršen je povod uvijek dobrodošla međusobna bitka u prvenstvu.

Tako je trener svih trenera nakon pobjede nad šinom Robertom Jarnijem opalio, po kome drugom, nego po Branku Grgiću i to u televizijske kamere, a ne samo intimusima iz pisanih medija.

"Ono što je mladi i nadobudni Branko Grgić napravio od jedne institucije, od toga se Hajduk dugo neće oporaviti." - kazao je Ćiro koji je, međutim, imao pohvale za Jarnija, svog bivšeg reprezentativca.

"Ako mu se za to omoguće adekvatni uvjeti, Jarni bi mogao doseći Slavena Bilića." - dodao je Ćiro u razgovoru za Glas Dalmacije.

Iako je u drugo poluvrijeme susreta s Hajdukom u Kranjčevićevoj ušao s pogotkom i dva igrača više, Ćiro je svjestan da bojazan njegovih igrača da ne ispuste vodstvo protiv devetorice bilih i pripadajući bunker pristup, nije najpopularnija metoda.

"Na nas su isključenja dvojice Hajdukovih igrača očito djelovala nestimulativno. No, i moj mi je trenerski instinkt govorio da ćemo teško postići pogodak u nastavku pa smo odlučili čekati da vrijeme iscuri, a pri tom nastojat imati loptu u svom posjedu. Splićani su izvukli maksimum i do zadnje sam se minute plašio. Na kraju je najvažnije da smo uzeli ta tri boda."

D.R.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara