Ćiro: Hvala Srbima, ja sam ipak trener Zagreba

"TRENER svih trenera" Miroslav Ćiro Blažević zainteresirao je srpske medije koji špekuliraju o njemu kao novom izborniku, no Ćiro im se lijepo zahvalio.

"To bi bila ponuda o kojoj bi trebalo dobro razmisliti. Trebao bih se prvo savjetovati jer ne znam kako bi to bilo primljeno u Hrvatskoj." - zatečen je ostao Ćiro nakon pitanja novinara Kurira.

Na inzistiranje novinara koji bi bili njegovi uvjeti, u slučaju da dobije poziv "Fudbalskog saveza Srbije", Ćiro je istaknuo kako Srbi imaju nekoliko čudesnih reprezentativaca.

"Prije svega želio bih znati s kojim igračima raspolažem. Gledao sam utakmicu koju je SiCG izgubila od Agentine i vidio sam nekoliko čudesnih igrača." - naveo je bivši izbornik "Vatrenih".

Ćiro je dodao kako Srbi u Njemačkoj i nisu bili najgori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slično je prošla i Hrvatska, pa se može reći da smo zajedno prdnuli u rosu. Možemo plakati zajedno nad onim što smo prikazali." - kazao je.

Nakon savjetovanja, Ćiro je ipak otklonio senzaciju.

"Ja sam trener Zagreba i srpskoj reprezentaciji je potreban netko mlađi i dinamičniji, netko tko će vratiti slavu i ugled srpskom nogometu." - odlučio je Ćiro.

S.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara