Ćiro: Istjerat ću Mamića iz Maksimira

PREPUCAVANJE Ćire Blaževića i Zdravka Mamića se nastavlja. Ovaj put Ćiro je izjavio kako će iz Dinama istjerati Zdravka Mamića i Mirka Barišića, "dali se oni ili ne dali".

"Nisu zaslužili da o njima trošim riječi. Čitam da se ne daju iz svetog kluba samo zato da ja ne bih došao" - izjavio je kontroverzni Ćiro, te dodao kako će Mamića i Barišića istjerati iz kluba svojim ugledom i radom, te svojim novcem.

"Uložit ću vlastita sredstva i spasiti posrnulog plavog diva. Ta dvojica morat će objasniti na što su potrošili 100 milijuna eura, 100 tuđih milijuna, toliko je spiskano tokom njihove vladavine" - komentirao je Ćiro za Sportske novosti, te dodao kako dokaza za navedeno ima bezbroj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje novinara kako komentira to da ga je Mamić prozvao drukerom, Ćiro je odgovorio kako mu nije jasno zašto takva osoba dobiva toliko pažnje u medijima, te da mu može prilijepiti razne epitete, ali taj najmanje.

Ćiro je dodao i kako njegov Varteks nitko ne može zaustaviti u nastavku prvenstva, pogotovo ne Dinamo koji je osuđen na propast dok njime vladaju Mamić, Barišić i Lončarević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara