Ćiro još nema konačan sastav Hajduka

IAKO je prošlog petka Ćiro novinare molio da se strpe još tri dana prije nego objavi sastav igrača na koje računa u idućoj sezoni Prve HNL, trener "Bilih" danas nije objavio popis igrača koji su, barem do zimske stanke, sigurni u bijelom dresu.

"Molim te sine, strpi se još malo, sutra ću imati sastav. Treba mi još dan-dva da odradimo treninge i da bi se situacija potpuno iskristalizirala." - rekao je Ćiro u kratkom razgovoru za Index. Trener Bilih očito još nije siguran kojih se igrača "riješiti", no sigurno je da će dio igrača otpasti.

Ćiro ipak tvrdi kako ima prvu momčad, međutim, standardna postava neće biti u mogućnosti igrati cijelu sezonu (ozljede, kartoni i slično). Trener nadalje kaže kako će igrače zapravo mjeriti do kraja tjedna , kada bi trebao imati jasnu sliku momčadi. "Ostali će na posudbu." - kratko je dodao Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, gledajući posljednja tri tjedna Hajdukovih priprema, postaje razvidno kako trener "Bilih" ima određenih poteškoća što se tiče igračkog kadra. U 6 prijateljskih utakmica, Hajdukovci su zabilježili svega dvije pobjede i 4 remija.

Ruku na srce, poraženi nisu niti jednom, ali ipak ostaje sjećanje kako su Hajdukovci imali puno odličnih prigoda koje na tim utakmicama nisu iskoristili. Takav podatak može poboljšati statisitiku, međutim, kada sezone počne statistika i neiskorištene prigode neće biti važne, broje se samo golovi i bodovi.

Prvi pravi test Ćirinu momčad očekuje već u petak u 21 sat kada se igra utakmica Superkupa protiv Rijeke. O toj utakmici Ćiro na govori puno jer je ona za njega - enigma. Takav stav i nije previše čudan, jer to će biti prva Ćirina utakmica na Hajdukovoj klupi s protivnikom iz HNL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara