Ćiro najbolji trener Prve HNL prema izboru Indexovih posjetitelja

TRENER Zagreba, Miroslav Blažević, s oko 28 posto glasova u Indexovoj anketi najbolji je trener Prve HNL prema mišljenju posjetitelja Indexovog sportskog portala, a slijedi ga Zoran Vulić, dok je trener vodećeg Dinama, Branko Ivanković, tek na trećem mjestu po broju glasova.

Ćirin ugled, kao i dobri rezultati ove sezone sa Zagrebom, koji se odmaknuo na 9 bodova prednosti ispred Šibenika i čvrsto drži treće mjesto na tablici Prve HNL, osigurali su mu prednost od čak 7 posto glasova ispred drugoplasiranog Vulića, za kojeg oko 21 posto posjetitelja Indexa smatra da je najbolji trener Prve HNL.


Hajduk polako posustaje u borbi za naslov prvaka Hrvatske, no iako se zaostatak "Bilih" za "Modrima" povećao na čak 8 bodova, od preko 10.000 posjetitelja koji su glasali u Indexovoj anketi, veći je broj onih koji smatraju da je Hajdukov trener najbolji u Prvoj HNL nego Dinamov.

Relativno loš plasman Branka Ivankovića, koji niza impresivne rezultate otkako je sjeo na klupu Dinama, možda se može pripisati privrženosti dijela Dinamovih navijača bivšem treneru Josipu Kužeu. Ipak, uzme li se u obzir da se Ivanković vratio u Prvu HNL prije manje od pola godine, 18 posto glasova i nije loš rezultat u konkurenciji Blaževića i Vulića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara