Ćiro nakon operacije: Ovo je moja najteža utakmica

Ćiro nakon operacije: Ovo je moja najteža utakmica

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ uspješno se oporavlja nakon operacije prostate u Urološkoj klinici u Innsbrucku. Nakon vrlo teške noći Ćiru su jučer razveselili pozivi "vatrenih" i prijatelja.

24 sata nakon operacije Ćiro se požalio novinarima Jutarnjeg lista kako mu je u prvoj noći nakon zahvata bilo vrlo teško.

 "Želio sam potrgati sve medicinske aparate oko sebe i otići, ali nisam znao gdje"- rekao je zabrinuti Ćiro dodajući da se jučer osjećao puno bolje. Ćiro priznaje kako je sam sebi prije operacije tumora rekao da je to njegova najteža utakmica u životu i da je treba dobiti. Iako zna da je prošlo ono najteže, Ćiro sa strepnjom isčekuje citološki nalaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četverosatni operacijski zahvat obavio je poznati austrijski liječnik dr. Georg Bartsch. Ćiro je bio posebno zadovoljan što se u liječničkom timu našao i dr. Jasmin Bektić, mladi liječnik iz Tuzle koji mu je, kako je rekao, puno pomogao i bio njegova desna ruka.

Ćiro nije mogao spregnuti suze kada je odgovarao na pozive "vatrenih" koji su mu zaželjeli brz oporavak. Pohvalio se kako su ga zvali Bilić, Šuker, Asanović, Boban, Jarni, Srebrić…

Iz dugog popisa poziva izdvojio je onaj Hrvoja Šarinića, ministra Hebranga i obitelj Tuđman. Već kada se požalio novinarima Jutarnjeg lista kako ga čudi što ga nije nazvala Jadranka Kosor, zazvonio je telefon koji je Ćiri vratio osmjeh na lice. Potpredsjednica Vlade ipak je nazvala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara