Ćiro: Nema šanse da Niko ode iz Hajduka za manje od 10 milijuna eura

NOVI trener Hajduka, Miroslav Ćiro Blažević, još uvijek ne može preći preko odlaska Ivana Leke u belgijski Club Brugge. Iako je sve izglednije da će na Poljud doći Mario Carević, nema sumnje da će Splićani biti oslabljeni odlaskom Leke, koji je uz Niku Kranjčara bio najbolji igrač Hajduka prošle sezone.

Blažević je u razgovoru za Večernji list otkrio da će Hajduk u sljedećoj sezoni igrati po "principu kišobrana", u kojem će Niko Kranjčar imati ključnu ulogu.

"Kada oduzimate loptu, skupite se u kišobran, a kada je ona u vašem posjedu, onda se raširite poput kišobrana." - kazao je Ćiro, ustvrdivši da ga je toj taktici naučio Luka Kaliterna u vremenu kad je igrao u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da će u takvoj koncepciji igre ključan igrač biti upravo Niko Kranjčar, koji će morati dolaziti na povratne lopte, Ćiro želi samo jednu stvar – da Niko ne napusti Hajduk prije vremena.

"Samo da ne ode. Tko bi ga zaustavio da dođe ponuda od 15 milijuna eura? Uvjeravam vas, on će vrijediti najmanje 10 milijuna eura, nema šanse da ode ispod tog iznosa. Niko je hrvatski Zidane." - euforično je dodao Ćiro, unatoč činjenici da je sportski direktor Hajduka Igor Štimac "izvjesio" cijenu od pet milijuna eura za Kranjčara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara