Ćiro: Niko je odigrao maestralno, ali to još nije ništa prema onom što može

UOČI najvažnije Hajdukove utakmice ove sezone, u kojoj će se "Bili" susresti s mađarskim Debrecenom, trener Ćiro Blažević odgovorio nam je na nekoliko kratih pitanja. Nakon što smo mu čestitali na osvajanju Superkupa, zanimalo nas je prvenstveno kakva je atmosfera u momčadi nakon takvog uspjeha.

Odgovor smo mogli i pretpostaviti, jer ako ćemo suditi po Ćiri, u Hajduku cvjetaju ruže.

"Atmosfera u momčadi je odlična, sve ide prema planovima koje sam zamislio." - započeo je Ćiro.

"Znam da je vama novinarima Debrecen trenutno najvažniji, ali kod mene to nije slučaj. Ja u srijedu imam Osijek, a svi znaju kako će to biti jedna teška utakmica. Naš imperativ je u svakom slučaju pobjeda, koja ne bi trebala izostati." -ozbiljno je prokomentirao Ćiro.

I donekle je imao pravo. U mislima na Debrecen, gotovo da smo i zaboravili kako je Ćiro strateg koji ide od utakmice do utakmice.

No, nismo izdržali a da ne spomenemo izjavu trenera mađarskog prvaka Atile Supke, koji je nakon utakmice Superkupa rekao kako je Debrecen puno bolji od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa čujte, to je njegovo pravo da tako misli. Svi se znaju zanijeti u vlastitoj prosudbi uoči važnih utakmica. To razumijem. Ali mi ćemo dokazati kako smo jači i bolji od Debrecena." – kazao nam je Ćiro.

Čini se kako mu je ipak draže pričati o svojim "sinovima", za koje nakon Superkupa ima samo riječi hvale.

"Kranjčar je odigrao maestralno protiv Rijeke, ali to nije ništa prema onome što on može dati. Nije upitno hoće li ovako dobro igrati ubuduće, već koliko će biti bolji od toga. A adekvatno njegovom talentu, on može i treba još puno toga." - kazao je Ćiro o svom mezimcu.

Spomenuo je i to kako mu je drago da se Goran Granić odlično snašao na iznenadno upražnjenom mjestu Hrvoja Vejića, pa barem s te strane može odahnuti.

Hajduk će u srijedu, 20. srpnja, na Poljudu dočekati Osijek u prvoj utakmici novog prvenstva, koja će, kao i Superkup, pokazati koliko je zaista Hajduk jak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara